Werken bij Knapen Trailers?

Dat kan! Wij hebben al meer dan 230 enthousiaste collega's, maar zoeken er nog meer! Knapen Trailers, is een organisatie waar mensen zich kunnen ontwikkelen, hun talenten ontdekken en kunnen inzetten.

 

Bekijk onze vacatures!

Quote text

Door de familiaire omgeving ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Quote caption
Roy van de Boel - Grafisch designer
Media
Text

Knapen Trailers groeit!

Knapen Trailers, onderdeel van de Duitse Krone Group, is een organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen en jouw talent kan inzetten om samen trailers te verkopen, ontwikkelen en te bouwen.

  • Kansen om jezelf verder te ontwikkelen
  • Innoveren doen we samen
  • Familiair bedrijf
  • Een bedrijf dat zich continu blijft ontwikkelen

 

Onze mensen vertellen

Dirk Albers
Engineer

Nadat ik mijn LTS opleiding succesvol heb afgerond ben ik in 1997 als lasser begonnen bij Knapen Trailers. Knapen Trailers heeft mij de mogelijkheid gegeven om door te groeien naar Engineering. Ik vind het ontzettend mooi om een bijdrage te leveren aan ons eindproduct.

Ruud Verhoeven 
Product manager

Wat mij aanspreekt aan mijn functie als product manager bij Knapen Trailers is de variatie in werk. Mijn dag bestaat bijvoorbeeld uit marktonderzoek, productontwikkeling en het ondersteunen van marketing en verkoop. Uiteindelijk probeer ik interne afdelingen te verbinden en ben regelmatig onderweg naar onze dealers.

Pascal Schepens - Hoofd marketing

Bij Knapen Trailers is geen dag hetzelfde. Dat maakt het werken bij Knapen Trailers juist zo leuk. Onze marketingafdeling werkt zelfstandig en door die vrijheid krijgen we ook veel werk verzet. Onze creativiteit wordt aangemoedigd en uiteindelijk ook omgezet in daadwerkelijke projecten, dat is mooi om te zien!

Text

Knapen is ambitieus

Knapen Groep is een echt Brabants bedrijf met een internationaal karakter. Dit zie je ook terug bij ons op de werkvloer, er wordt hard gewerkt, maar we blijven wel met beide benen op de grond. We innoveren samen en houden van een feestje.

 

Wij geloven dat verschillende culturen ons sterker en beter maken en staan voor gelijke kansen voor iedereen. We streven naar een inclusieve cultuur waarbij verschillen worden erkend en worden gewaardeerd. Het is belangrijk dat medewerkers vakbekwaam zijn, maar ook van elkaar verschillen en van elkaar leren. Deze teamspirit zal bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen. 

 

Bekijk onze vacatures!

Media