Stage lopen of afstuderen

Wij hebben regelmatig plek voor enkele enthousiaste stagiaires en afstudeerders van verschillende opleidingen. Zoek jij een stageplek en ben jij enthousiast, gedreven en gemotiveerd?

Text

Zoek jij een meeloopstage, stage-opdracht of afstudeeropdracht op mbo- of hbo niveau?


Wil je dit doen bij een vooruitstrevend bedrijf in de automotive industrie? Dan ben je bij Knapen Trailers aan het goede adres. Bij Knapen Trailers bieden we verschillende stage plaatsen aan op verschillende technische afdelingen.

Ben je op zoek naar een niet-technische stage? We bieden ook met enige regelmaat stage- en afstudeermogelijkheden aan binnen onze stafafdelingen zoals HR, (Financiële) Administratie en Marketing & Communicatie. 

 

Stage technicus engineering mechatronica
Text

Denise Backbier heeft 10 weken stage gelopen bij Knapen Trailers. Denise is 3e jaars student technicus engineering mechatronica aan het ROC ter AA in Helmond. Tijdens haar stage heeft ze mogen meedraaien op verschillende afdelingen, zoals: cargo, eindmontage en werkvoorbereiding. Ze begon zonder enige voorkennis van trailers maar stak de handen uit de mouwen en maakte het haar snel eigen.

 

Ik heb veel kunnen leren omdat ik al meteen zoveel mocht doen en natuurlijk had ik ontzettend leuke collega’s die mij ook alles wilde leren

Media
Text

Leerzaam en passend  


Tijdens een stage ga je jouw kennis in de praktijk brengen en krijg je de kans om het inhoudelijk te verdiepen. Bij ons zijn verschillende stages mogelijk zoals een meeloopstage, afstudeeropdracht of bijvoorbeeld een groepsopdracht met meerdere studenten. Voor ons is het belangrijk dat de stage goed bij jou past en aansluit bij jouw leerdoelen. Je krijgt vanuit ons goede begeleiding van een vakspecialist, je maakt deel uit van het team en bij Knapen Trailers staat ook jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

 

Wij bieden jou:

  • Uitstekende begeleiding
  • Een leerzame en vriendelijke werkomgeving
  • Een goede beloning in de vorm van een stagevergoeding.

 

Enthousiast?

Zoek jij een stageplek en ben jij enthousiast, gedreven en gemotiveerd? Stuur dan je CV en je sollicitatiebrief naar HR. Vermeld duidelijk in je sollicitatiebrief waarom je juist bij Knapen Trailers zo graag stage wilt lopen.

Theo van Doesburgstraat 8
5753 DL Deurne
HRM@knapen-trailers.nl
0493 - 320 330

Kontaktieren Sie uns